TACK FÖR TRE GRYMMA ÅR!

Tävlingsnyheter 2015

Vi kan presentera flera spännande nyheter på tävlingsfronten inför 2015. Här är några exempel:

Tough Race Supersprint

Terränglöpning med riktiga hinder! Avgörs i samma form som en skidsprint, dvs med en prolog som körs individuellt på tid och efter det semifinal, kvartsfinal och slutligen grand finale. Garanterat actionladdat, mitt på arenan!
Läs mer här >>

Stora Stöten Swimrun

Självklart ska vi ha ett swimrun under Scandinavian Outdoor Games. Och inte vilket som helst – Stora Stöten Swimrun startar nere i Stora Stöten på Falu Gruva och sedan går bana längs vackra stigar och vattendrag i bergen norr om Falu Gruva och landar slutligen på Lugnet för målgång. Vackert, historiskt och utmanande på samma gång!
Läs mer här >>

Kort-version av Långa Lugnet

Långa Lugnet är ett klassiskt långlopp som är känt för att vara kuperat och lite tuffare än flera av sina kollegor i branschen. Därför är det roligt att i år kunna presentera en kortare variant av loppet där man kör två istället för tre loopar. Långa Lugnet kommer även som enda långlopp i år att erbjuda separat start för dam-elitklasserna.
Läs mer här >>

I övrigt är tävlingsutbudet sig likt fjolåren, kolla in alla tävlingar här.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE