TACK FÖR TRE GRYMMA ÅR!
provapå2

Magkittlande aktiviteter för alla!

Scandinavian Outdoor Games är ett stort smörgåsbord för dig som vill prova på något nytt! Det finns utmaningar för alla – hur våghalsig just du vill vara bestämmer du själv! För alla prova-på-aktiviteter krävs festivalpass.

OBS!

Torsdag 28 maj kl 20.00 stänger vi förköp av festivalpass och clinics. Efter detta är ni välkomna att köpa festivalpass och boka in er på clinics i festivaltältet! På fredag finns vi på Stora Torget mellan 17-20, lördag och söndag hittar du oss på Lugnets backstadion.

 

Zip Line Super

Zip-line Super!

Flyg fritt tvärs över backstadion på Lugnet, 30 meter över marken! Zip-linen är ca 300 meter lång och garanterat en av årets upplevelser!

Pris: Festivalpass + 250 kr
Åldersgräns: 7 år

Köp biljett här!


 

Zip-line Large

Zip-line Large 40 meter

Spänn fast dig i klätterselen och sväva fram genom skogen. Zip-line Large är ca 40 meter och bjuder på en spännande flygfärd med massor av magkittel.
Pris: Festivalpass
Åldersgräns: 7 år


 

miniramp

Skate-rampen

Vi har en komplett mini-ramp-setup på arenan som är öppen för alla med festivalpass. Det finns scouters och skateboards att låna om man inte har själv, ta med egen hjälm. Under vissa tider när vi kör tävlingar eller clinics är rampen stängd för fri åkning.
Pris: Festivalpass
Åldersgräns: 7 år


 

Klättervägg

Klättervägg

Klätterväggen kommer att vara öppen under hela festivalen för alla som vill prova på att klättra. Det finns leder i alla svårighetsgrader och instruktörer från Kopparkilen finns på plats för att hjälpa till och ge tips. Klätterskor finns att låna.
Pris: Festivalpass
Åldersgräns: 7 år (gratis minivägg för barn under 7 år finns)


 

Rapellering Clinic

Repfirning ”Prova På”

Prova på att fira dig ner för en brant slänt med rep och sele! Drop-in under hela helgen. Vill du sedan prova på att fira dig ner för hela den lodräta bergväggen på Lugnets backstadion anmäler du dig till någon av våra rapellerings-clinics!
Pris: Festivalpass
Åldersgräns: 7 år


 

slacklines

Slacklines

Gibbon finns på plats och sätter upp en slackline-arena med slacklines i olika svårighetsgrader. Lika kul (och svårt) för både vuxna och barn! Är du sugen att lära dig mer kan du boka upp dig på en slackline clinic.
Pris: Festivalpass
Åldersgräns: 7 år (barn under 7 år gratis tillsammans med vuxen som har festivalpass)


 

cykelparken

Cykelparken

Cykelparken är öppen för alla kids som vill prova på spännande hinder och balansbanor. (Tips – parken är lika kul för stora cyklister som vill slipa på tekniken!) Ett fåtal barncyklar finns att låna. Ta med egen hjälm!
Pris: Cykelparken är öppen för alla


 

islandshärstar

Islandshästar

Prova på att rida islandshäst längs en kort bana inne på stadion.
Pris: Festivalpass (gratis för barn under 7 år)


 

Longboard

Longboard

Under hela festivalen kan du prova på Longboards från Urskog. Vill du lära dig mer bokar du upp dig på en longboard clinic!
Pris: Festivalpass
Åldersgräns: 7 år


 

zipline-mini

Äventyrslekplats

I äventyrslekplatsen kan de mindre barnen roa sig med spännande balansbanor och utmaningar. Här finns även en liten zip-line/linbana för de minsta.
Pris: Äventyrslekplatsen är öppen för alla


 

Inlines

Inlines

Lördag 10-12 och söndag 10-12 finns det inlines att prova på för alla som vill prova att åka på ”riktiga” grejer. Lördag 14.00 är det ”Time Trial” där alla med festivalpass får testa hur snabbt de kan åka 400 meter!
Pris: Festivalpass
Åldersgräns: 7 år

Köp festivalpasset här!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE